Takut Dan seramm

Nak tanya pengalaman ibu2,agak2 dalam masa 60 hari untuk drah nifas habis, ibu2 solat macam mane?.. Mksudnya, solat sprti biase atau solat duduk?.. Saya rasa takut, sebab banyak jahitan semasa bersalin.. Harap dapat membantu..

1 Trả lời

Solat biasa ja..sy hari ke 43 darah dh habis..solat mcm biasa..luka pun dh ok..sy pun byk jahit sbb anak 1st n kena vacuum..

5y trước

Sme la sye.. Drah nifas dahh hbis dahh..dahh boleh solat, tapi rase seram nk buat pergerakan solat tu,..