Hamil 7 bulan

Nak tanya pengalaman ibu2 yang ada gdm masa hamil .. Memang tak leh makan manis langsung ke eh ?? Yela sbb kdg ada mknn yg tringin nk mkn tu mnis2 .. bahaya tak kalo mkn mnis masa kena gdm ni .. #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

klu sis kena buat bsp, hentikan pgambilan gula, hbis bsp sehari, boleh nak ambil benda manis, tapi dlm kuantiti yg sgt sedikit brbanding kebiasaan.. skadar cukup rasa hilangkan teringin tu jek.. sy gdm on diet dri awal mgandung smpi brsalin, mmg kwal gula alhamdullh bby oke..

bhye sis..bter elakkan