pregnant 12 minggu 3 hari

nak tanya pengalaman ibu2. memang time ni perut kadang2 rasa nyilu ke dekat bahagian kanan? kadang2 je rasa. pstu kerap membuang,kadang2 rasa sembelit,kadang2 membuang senang. makan pula mcm tak berapa berselera skrg,kalau tak sebelum ni saya mkn banyak. saya memang takde alahan dari awal cuma rasa loya2 je takde muntah. pstu baru2 ni saya mimpi bukan2...rasa risau je🥺🥺🥺 doakan kandungan saya sihat... terima kasih ##firstmom #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sy rase ngilu belah kiri.. Tp x selalu la.. Pastu sy rest, baring, then ok.. Awk sblum tdo cuba Amal kan almulk.. Kalau biasa baca lepas solat Isyak, awk cuba baca sebelum tdo pulak, mcm sy, time sy nk tdo je asben akn mengaji sebelah sy, kalau asben bz sgt, biasa beliau buka kan surah² sampai sy tertidur.. InsyaAllah awk xkn mimpi buruk lgi

2y trước

tq sis, alhamdulillah saya skrg sebelum tidur saya dengar surah almulk & zikir dah takde mimpi buruk

saya baru 10W. hadapi benda sama macam awak.