susah nak tidur

nak tanya pendapat ja saya waktu malam ja jadi susah nak tidur adakah akan effect pada baby jugak ...macam nak buat ekk?...cer kongsi mana tahu kan sama dengan saya ke

2 Các câu trả lời

Sy pon susah nk tido mlm. Ni bru nk tido, ayam berkokok luar bilik. Sy dok umah kg. Huhuhu.. Ngantoknya nk tido mana...

4y trước

Selasa bru ni gi klinik, nurse kata if mum kurg tido atau tido lewat, nt bby kluaq pon sama. Then maybe akan kurg berat lah, kurg mkn sbb bby asyik tido siang. Adeh.

Sama juga 🤣 Kadang nak subuh baru tido .