Obimin minum dengan air manis

Nak tanya pendapat, boleh ke vitamin new obimin ni minum dengan air milo ke, air manis apa2 la sebelum telan sebab kalau minum dengan air biasa saya rasa nak muntah..

Obimin minum dengan air manis
27 Các câu trả lời

Sya sblm ni amik ni jgk..tp nurse kk suggest Maltofer sbb dia ckp tu lg bagus..n Maltofer snang nak telan sbb rsa coklat n chewable...sdp..😊

dlu sy mkn dgn jus yg masham2 , sunquick ke , limau smbal tu buat air ke . tp sy xserasi ubt ni , sbb pening2 n mual , so sy tuka iberet .

makam ubat ni jangan minum air Milo .. sebab Milo ni dia lawan ubat ni nanti tak berkesan dan lagi satu minum air masak atau air Sunquick

4y trước

Tropicana Twister Orange Fruit

Doctor ada cakap nk mkn obimin minum dgn air limau ,tp sy xmakan obimin ni... sy makan sangobion beli sendiri ...

Boleh minum dgn air sunquick ke jus buah. Milo susu takboleh. Sy minum sebelum tidur sbb nnt pening

jgan minum dgn air bersusu, milo ke teh ais ke. lg bagus minum dgn air masak atau jus buah 🥰

Mkn masa perut kosg bgun pagi2 tu.. 2 jam before breakfast. Hb sy elok dri awal pregnnt.

yg sy tau mnum air Sunkist atau air masak..tp sy mmg xblh masuk obimin ni nnti muntah blik..

minum dgn air jus sis mcm air oren sunquick tu.. nurse yg bgtau sy cara mkn dia..

nurse sye saran kn jgn minum dgn yg ber susu...klu boleh dgn jus² ..