makanan

nak tanya pd mumy.. normal ke bila dah masuk 7 & 8 bulan ni agak kurang selera untuk mkn... sy dah 34 minggu dah.. tp kurang sgt selera mkn.. mkn pun mcm2 tu ja sbb pk kan anak dlm kandunhan..

1 Trả lời

Hai mumy nurul huda..ya normal tu tak pyh risau memang selera mkn kurang badan pn rsa tk selesa kadang2 rsa sesak nafas pn ada..smua yg bakal jd ibu akan melalui perkara yg sma bila usia kandungan msuk 7.8 bln

5y trước

tq.. sy risau gak kadang2...