Susu frisomum

Hi, nak tanya pandangan dan pendapat. Ok tak consume susu frisomum untuk awal first trimester ni? Selalu 1 tin boleh berapa hari?#ingintahu #firstmom #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

tuk 1st trimester dh blh start minum dh...kalau dr pengalamn sy dlu..sy jnis akan minum susu frisomum ni pd waktu pagi sekali....malam sblm tido sekali..ia tak smpai sebulan..dlm 3 minggu gitu tuk 1 tin..kalau kerap sy minum susu 3x sehari dia akan jd stiap 2 minggu lebih je bertahan tuk 1 tin frisomum..depends pd kekerapan kita minum rsnya😅✌🏻 sbb susu tu pun sedap..🤣🤣🤣tu rs syok nk minum bila lapar2 cicah dgn biskut lutut aka keras or biskut jacob ia jd so yummy..🤭🤭hehe...mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

Waa serious la 2 minggu je🤣. Betul2 sedap.. thanks for info..