Opk high dr 2/3 - 7/3

Hi,nak tanya opk kalau test hari hari jd high je sbb hormone imbalance ke? Check upt last 3/3. Tapi negative. #ingintahu

Opk high dr 2/3 - 7/3
3 Các câu trả lời

Opk kan check kesuburan. Waktu kesuburan tu bukan sehari sahaja. Ikut range hari. Kalau tengok situ, waktu paling subur ialah masa 3/3. Mmg upt negatif sbb yg positive nya kesuburan. Waktu tu yg afdhal la orang kata nak bersama. Lepas dari tu akan jadi low sbb hormon kesuburan dah kurang. Sebulan lepas tu baru boleh check upt.

High ke peak ke, dah 2 line OPK tu, bertindaklah sekerapnya. Cuba hingga jaya. All the best 🤲

Apa beza easy home dgn premom tu