Baby

Hi nak tanya, ok kah tu baby gerak kurang tapi ada gerak jga cuma dea gerak sikit sangat huhu nak kena pergi hosital cek ke? Mengeras je byk skrg ni.. kandungan 32minggu..

2 Các câu trả lời

Kandungan akan banyak mengeras dalam usia 32 & ke atas. Kalau pasal bergerak, memang tak kuat sangat kecuali malam. Walau bagaimanapun, awak kena banyak berehat juga ya

Macam baby sy dia gerak tapi lebih kpd mengeras. Cukup tak 10 gerakan ?