Air Mani terkeluar ketika bersama

Hi, nak tanya, normalkah bila kita bersama, air mani suami selalu melelh keluar..

2 Các câu trả lời

Normal sis. Air mani suami meleleh keluar, tak bermakna sis nanti tak boleh mengandung. Mitos tu. Kalau tengah ikhtiar hamil, lepas bersama baring tunggu 10-15 min. Lepastu cuci miss v. Jangan gunakan sebarang feminine wash ketika dlm tempoh ikhtiar tu sebb nanti sperma suami mati. Jadi tak dapat disenyawakan. Sebaiknya cuci bersih dengan air biasa je. Dan pastikan miss v dicuci bersih dan pastikan kering betul baru pakai seluar dalam untuk mengelakkan kulat miss v penyebab miss v gatal.

Normal sis

2y trước

normal sis