Normal ke sensitif ..

Nak tanya normal ke sensitif time mengandung asyik nangis je,benda kecil pun menangis, wayang sedih pn nak nangis,sblm mengandung tak pernah macam ni,sya mengandung 5 bulan dah#firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

biasa lah tu sis ...sama jugak saya..lagi ii bila org tersyg yg mcm tak sengaja tinggi suara dgn kita..lagi kita sentap..kalau saya sensitif dgn mak saya dan suami auto bila dyrg tak sengaja tinggi suara sikit saya menangis..tapi jgn slalu ngis sbb efek kat baby..kesian baby terbawak ii nanti

Sama lah. Lps tu scan 22 weeks dot tahu baby girl. Mgkn sbb hormone changes. Tgk kungfu panda pon boleh sedih 😅