Baby berak berak

Hi nak tanya normal ke najis baby mcm ni? Dia banyak minum susu formula and mkn nestum baby baru nk masuk 11 bulan risau tgk smlm lebih 5 kali berak #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

Baby berak berak
1 Trả lời

Bagi saya ni najis normal. Yang tak normal bila najisnya berair takde isi. Itu diarrhea. Selain nestum, anak makan apa?

1y trước

Ohhh I see.. Kemungkinan besar nestum tak sesuai untuk anak awak. Ia triggered sistem penghadaman anak awak.