hi / assalamualaikum smua

nak tanya. normal ke kndungan dh 13 minggu tp perut masih tak nmpk😅😂kalau baring lagi la X nmpk terus haha

8 Các câu trả lời

kan...sy esok 14 weeks..pregnant anak ke3 (anak ke2 keguguran)..kalau baring mcm flat jer perut. kdg2 risau jugak..mcm2 fikir, bby dlm kandungn x membesar ker x ni..tp check kk okay jer ms scan 10weeks hr tu.. 😅

Normal sis.. klu anak pertama lg xnmpk cm sy dulu, sy skg preggy anak ke 3 jd mmg nmpk dh 😂 Maybe sbb berperut 🫢

normal sis, Sy pun klau lepas mkan nampak laaa sikit, 😅 Klau baring suami pun tanya knp perut x nampak 😅

Normal je sis. Sy skrg 15minggu belum nmpak lgi. Yg nmpak cuma perut buncit je 😅🤭

walaikumsalam...normal je sis..❤️

perut saya pun tak nampak juga..

Sy pun xnmpak jugak . Dah 14w

normal.