Baby selalu muntah susu

Nak tanya normal ke kalau baby lepas menyusu dalam 10minit muntah balik /jeluak . Kadang okey kadang lpas menyusu tepuk belakang mesti keluar balik . Ada tak mom yang alami perkara sama? Baby bru 1bulan 14hari . #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

disini sy sharekan link pd puan ttg jeluak yg pnh sy share dkt TAP dlu....hrp dpt membntu puan... mg dpmudah segalanya..aamiin https://community.theasianparent.com/q/jeluak-regurgitasidoktor-baby-saya-kerap-jeluak-ni-boleh-tak-beri-ubat-u/1167931?d=android&ct=q&share=true

2y trước

sm2 kasih 😉✌🏻