Tiada alahan minggu ke 9

Nak tanya normal ke kalau 9 minggu tapi takde alahan apa2? Masa 6 ke 7 minggu alah jugak, ni macam dah takde alah langsung. Makan selera je. Risau pulak sebab pernah gugur dulu masa minggu ke 6. Sorry ni first pregnancy saya.

2 Các câu trả lời

Saya Pun Takde Alahan Sekarang 😂 , Seleraa Makann Menjadii”ii . Kekadang Tetanya Padaa Diri Sendirii , Betui Ke Mengandungg 🤦🏻‍♀️ .

2y trước

Kann. Kadang2 tertanya betul ke tak ni hahaha. Overthinking melampau