Baby 1 bulan 19 hari kerap bersin dan batuk

Nak tanya normal ke bayi umur 1 bulan 19 hari kerap bersin dan batuk, hritu die bersin keluar hingus dan die muntah kahak, sy cmpur fm n df, tpi lebih kpd formula sbb anak sy suka minum susu botol dan kenyang, sy bgi susu formula dutch baby kt anak saya, org kata susu tu bt anak berkahak betul ke mommy? Sy risau anak sy ada sakit lain, patut ke sy gi klinik?#ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

baby memg slalu bkahak.. sye penah tnye Dr.. Dr kte tu biasa.. nant ble baby besar kahak hilg sendri.. Tp sis kne tgk jgak keadaan baby mcm mne.. klu kerap batuk &bersin means x sihat.. peg klink ye.. klu klink swasta, Dr just mintak no mykid baby je ( klu x bwk surat branak)

ya, perlu. minta saranan doc sekali.

3mo trước

Pergi saja. Takde buku takpe as long awak ingat details yang penting pasal anak awak.

minta pendapat doktor