Anak kerap berak

Hi…nak tanya normal ke bayi 3bulan berak hijau dan kerap sgt…full BF dan saya puasa…atau dia xdpt khasiat susu badan sebab sy puasa…minta pendapat mommies semua

1 Trả lời

kerap tu berapa kali? baby terima byk foremilk, tak cukup hildmilk. offer breast one side sampai rasa ringan, baru offer breast sebelah . punca lain, baby tengah nak tumbuh gigi, tgh tak sihat terutama selesema itu pun boleh jadi sebab najis warna hijau.

2y trước

bape hari dah macam tu ? hijau sikit² tu normal, if kerap dan berpanjangan better refer dengan doc.