baby tak tidur malam

hi nak tanya normal ke baby saya 56 hari harini, tapi dia berjaga malam, dari berbuka puasa tak tidur kadang2 sampai sahur baru tidur, lepas sahur tu tidur sampai jam 12/1 macam tu, macam mana ya nak buat supaya baby tidur malam? 😢 penat juga setiap hari berjaga nanti after raya dah nak masuk kerja 😢

1 Trả lời

tutup lampu tak?

3mo trước

yela. bergelap sangat takut kita pun tak nampak dia.. bahaya jugak. as long as tak cerah sangat. dah bagi kenyang dah tukar pampers? tak pun dia tgh alami mental leaping