baby 2 bulan

hi nak tanya normal ke anak 2 bulan kerap berak , punggung anak dh melecet asik berak sy tak campur susu apa2 sy bf

1 Trả lời

sama mcm bby ke2 sy ni..wktu anak prtama oke jek xde melecet wlupun berak byk.. sy mmg df dua2.. jadi utk anak kedua ni trpaksalah sy beli krim melecet utk baby kat farmasi, mmg cepat hilang mlecet tu,dh xmerah2 dah.. kena cepat beli krim tu sis, sian baby pedih tu klu kena berak kncing dia..😅

2y trước

melecet kt punggung anak sis mcm mana ye? dia luka tak?