Assalamualaikum.. Hai ibu2

Nak tanya normal ka bila dah masuk minggu ke 10 alahan makin kurang?? Loya dan muntah2 dah tak kerap macam sebelum ni.. Risau pulak

4 Các câu trả lời

normal sis. sebab by this time placenta dah fully developed, jadi dah kurang beban dekat badan mummy. saya pun masuk 10 weeks dah banyak kurang morning sickness, selera je still tak berapa ada.

Normal, sye sampai 7w je alahan lepastu tak de alahan langsung, tapi dia mai balik time 7m tu hm tapi Alhamdulillah baby semua sehat

Normal. Alahan boleh berkurangan, dan berpanjangan. As long as tiada kelainan spt berlakunya spotting/bleeding should be okay.

normal, saya pregnant tak ada alahan pun, muntah semua tak ada. Tapi tu lah, husband yang ada alahan muntah2 sampai demam🤣