Susu formula

Nak tanya, normal ka baby minum susu formula najis jadi lembut tapi pekat. Lepastu baby mcm lambat berak, tertunggu tunggu bila dia nk berak dlm masa sehari tu. Saya urut2 perut dgan belakang, baru dia berak. Baby umur sebulan, baru start minum fully susu fm (dutch lady) dlm 3hari lepas

Susu formula
3 Các câu trả lời

Haiii sis anak saya pun dari newborn susu formula dan berak dia memang macamni . Memang normal macamni . Ada yang sampai 2 3 hari tak berak . Dr cakap yang penting warna taik dia normal kalau 2 3 hari lebih tak berak tu normal asalkan anak tak kembung perut .

2y trước

Sehari sekali je berak . Banyak juga berak dia dan najis dia warna macam dalam gambar tu .

rasanya ok je