Kencing Kotor

Nak tanya nie... Mcm na nak kurangkan kencing kotor?? Ada tips x?? Huhuhu.. 2hari dah kena p jumpa nurse sama ja kencing 2+..first baby lak tuh.. Huhuhu.. Mmg selalu mcm tu ka.. Sbb sye kurang mkn nasik.. Xlalu lgsng.. Mkn benda lain ja..

2 Các câu trả lời

bnyk kn minum air masak sis . kencing pon jgn tahan . thn kencing pon punca kencing koto . klau trase nk kencing wlau pon kencing tu ciput je pon prgi je kencing sis . yg pentg bnyk kn minum air msk supye bole buang kuman kt kencing koto tu sis . tpi klau sis kencing koto yg mse kencing tu mcm seksa je nk buang n sakit kt alat sulit tu sis bole rujuk doc nt doc bg ubt antibiotik .

5y trước

ye sis . same2 .

Minum air barli suam & banyakkn air masak sis. InshaAllah

5y trước

Yeke.. Baikkkk.. Tq sis