Sabun Baby

Hi, nak tanya mummy2 pakai body wash baby jenama apa ye? sebelum ni pakai cetaphil, tapi ingat nak tukar. Boleh bagi pendapat tak mummy2? terima kasih ye mummy #pleasehelp #ingintahu

17 Các câu trả lời

Sape anak eczema pakai cetaphil lagi teruk. So start dari dia umur sebulan tu pakai brand chomel memang elok sampai sekarang takde dah eczema dia harga pon mampu milik

1y trước

Kan kalau kulit baby eczema ni dry betul kan salah sikit je terus naik gatal2. Dekat shopee ade official shope dia sis.

saya guna jenama anakku je. Tp bila anak naik ruam, sy sapu krim youbaby mmg menjadi untuk rawat ruam anak saya

drypers je. Cetaphil cm mahal sikit utk kami yg sorg je bekerja😅

dulu sy guna pureen.. phtu bby sy kulit sensitif.. so sy tukar pakai sebamed

Drypers & baby johnsons. 🫶🏻 Anak saya takde sensitive skins.

macam macam pakai tapi brand Anakku wangiii bau baby

Baby sy pun badan jadi gatal2 pakai cetaphil.. kesian dia

Drypers.. Dri newborn lgi guna.. Skrg dh 2thun..

Saya pakai sebamed dan cetaphil.

Sy guna QV advise by doctor