Ketulan

Nak tanya mommy2 yg tgh pregnant atau ada pengalaman ketulan kt tepi biji kelentit @ clitoris.. Ketulan tu mcm bsar jerawat.. Normal ke? Sya ada refer doc.. Doc ckp normal wktu pregnant cma kna pastikan jgn mkin mmbesar je. Tapi sya risau jugak..klau2 dia tak kecut nnti. ?. Ke ada petua utk kecutkn ketulan tu? Jdi sbelah je ketulan tu.

2 Các câu trả lời

Saya ada juga ketulan macam tu dekat dinding sebelah dalam clitoris.. Pedih pulak tu kadang kadang huhu.. Tapi setiap kali lepas bersama dengan husband dia hilang then dua tiga hari naik balik.. Tapi alhamdulillah sekarang dah takde dah.. Sis kena betul betul jaga kebersihan vagina kalau taknak pedih macam saya haha kena kerap cuci dan lap kering sebab kadang time pregnant ni vagina kita kerap basah..

Kwan pnah jadi tp katanye sbb pembawakkan budk..da bslin die ilang sndri