Pantang bersama

Nak tanya mommy2 yg pernah keguguran awal mcm 5/6 weeks kebawah & takde kena cuci. Bila korang start bersama dgn suami semula?

3 Các câu trả lời

after 2minggu sis ,pantang gugur ni 2w je ... saye 2x gugur feb22 mac22 april22 pregnant kali ke3 ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU

1y trước

Sy tak dapat masuk guna link tu mcm mana ya?

kalo mcm sy ,pantang 2 weeks lepas gugur dan darah dah kering .kalo ikut petua org lama , pantang bersama kne 100 hari .

1y trước

Oo 2 minggu.. sy pun turun drh kejap je dalam 6 hari skrg dah tkde. Kalau 100hari mcm lama sgt la pulak kan sbb keguguran awal je 🙊

after 2nd trim