Pampers for newborn ☺️

Nak tanya mommy2 semua, kalau untuk newborn yg mana lagi okay. Drypers or huggies?

46 Các câu trả lời

Thank you mommy yg brtanya dan mommies yg menjawab. Terjawab jgk kekeliruan sy nak sedia yg mana nanti 😄

hye mommy. .sye dri ank slong pkai drypers. .ikot klit bby. .rse x yakin. .mommy bli pack kecik je. .😊

4y trước

Haha dia ingat tu pack yg paling kecik. Dia ckp ada lagi besar dari pack tu. Rupanya ada lagi yg pack lagi kecik. Biasa laa first time shopping brg baby x tahu apa2. Hahaha 😂

Huggies kalu berak bnyk sikit tak terkeluar2 kalu dryper terkeluar2 pastu huggies lagi lmbut

sy cuma pakai huggies dan drypers sbb bby mc kecil. kulit pun sensetif. tkut beruam.😅

anak sy new born dulu pakai drypers. lepas dh tukar size terus guna huggies smpi skg.

sy beli huggies..sbb bile bce komen,rmai yg cdang gune huggies sbb lembut

For me huggies. Especially huggies ultra soft. Best sebab ad wetness indicator.

4y trước

Saya ada dpt sample huggies haritu. Tp saya dh beli drypers. Kalau drypers x sesuai dgn baby nnti saya nk tukar huggies tngok mcm mana. Harap2 baby okay je pakai mana2 pun.

sy biasa pakai drypers..tp tgk berat anak..klau kecik pkai je petpet

semua pampes dah try yg sesuaii petpet je...dari anak 1sampaii no 3

Huggies dia lembut sikit tpi nipis. Drypers dia tebal . Tpi ok je