Over stress masa awal kehamilan

Hi nak tanya mommy2, saya hamil anak pertama minggu ke12. Nak tanya normal ke kalau stress berlebihan lebih2 utk yg bekerja? Ada try ambil depression quiz kat apps and result dia, it is possible that I have depression. Selalu sakit kepala, badan dan panic. Risau x tentu arah.

2 Các câu trả lời

actually mummy kena dapatkan clinical diagnose utk masalah mcm ni. doktor je yg boleh tentukan mummy anxiety ke, depressed ke. quiz utk jwb suka2 xde masalah, jgn ambik serius tau. jumpa doktor ok, nnti doktor bg cara utk stress management. benda ni boleh dirawat kalau mummy cepat btindak

Kena inform nurse / dktr klu dh buka buku di kk. Nanti mereka akn guide