flat head syndrome

nak tanya mommy semua ..siapa ada pengalaman kepala baby jadi flat macam mana nk bagi okey balik ye?ada cadangan x.?terima kasih

3 Các câu trả lời

Usah risau, ia akan beransur ok bila anak dah mula duduk. Tak banyak baring. Kepala baby masih lembut hingga 2 tahun.

10mo trước

terima kasih sis ..sy dh beli bantal 🙂..harap ada perubahan..baby sy lahir 19 julai😍

Normal. Nanti dh. 4 5 bln kepala back to normal bentuknya, tkyah risau