jenama yang ok

Nak Tanya mommy semua, Saya tengah survey & nak beli: 1. Car seat 2. Stroller 3. Breast pump electric 4. Set bersalin Brand apa yang recommended ya. Terima kasih sgt2 kalau Ada yg sudi berkongsi???

1 Trả lời

Breast pump: Lacte solo Senang dan mudah nak guna. Harga pun berpatutan Set bersalin: Nona roguy Kalau tak nak beli 1 set,beli loose item pun bole. Minyak herbanika ( untuk berurut) ,pil pytonatal ( elak sembelit),uncang cuci (guna untuk mandi herba dan bilasan untuk kt bawah)dan krim bengkung (sapu krim sebelum pakai bengkung/corset). Dah abis pantang bole beli lulur pulak.