Kumpulan Darah

Nak tanya mommies.. Betul ke sekarang hospital tak bagi tau kumpulan darah anak yang dilahirkan.. Saya pernah request untuk tau kumpulan darah anak Di hospital Dan klinik tempat anak Saya buat check up tapi nurse kata hanya bayi yang ada masalah kesihatan berkaitan darah yang akan Di uji darah untuk mengetahui kumpulan darahnye..

3 Các câu trả lời

x.. dlm buku baby saya ade kumpulan darah ye.. boleh tgok buku baby.. mungkin ade tertulis. NBG or BBG..

anak no satu dan dua ada no 3 NIE xde.,.

kalau gomen selalunya dia x bgtau.