Colllagen in pregna cy

Hi, nak tanya mommies semua. ada ke sesapa yg tau marine based collagen boleh ke consume time mengandung. #pleasehelp #advicepls

2 Các câu trả lời

Seeloknya dielakkan tk silap saya. Mcm saya, doktor advice dr masa confirmkan pregnancy utk stop consume atau guna apa apa yg ada collagen. Boleh refer doktor utk kepastian kot lain org lain pantang.

3y trước

tq. ad baca just nk kpastian. tq awak 🙂

lepas bersalin boleh amalkan. sementara pregnant ni, hold dulu. cuma mkn mknn yg support kolagen je mcm protein & vitamin c