Barang baby

Hi nak tanya mommies. Saya due bulan 9, bila boleh start prepare beli barang baby ya? Sorry saya first time mommy 😊

5 Các câu trả lời

samala saya pun due bulan 9 tapi belum buat persiapan lagi pun walaupun yg ini anak kedua tunggu jantina anak baru cari tak pun pakai yg abang dia ok jimat sikit dan ini last dah pregnant bagi saya.

skrg pun boleh dah start beli barang sikit2. barang baby ni mahal2, so kalau nak beli semua serentak, banyak pakai duit.

skrang pun boleh sis... sya due bulan 10 ank kdua tengah prepare barang bby... supaya nnti nak dekat tarikh bersain x kalut

Bila bila boleh 😊 Saya 20 weeks dah start. By 32 weeks dah siap sebab nak relax hujung2 trimester. Taknak kalut.

Better beli awal sikit2.. Nak dekat due confirm tak larat nak jalan😂