Pregnant atau tidak

Nak tanya mommies. Saya dh lewat period 2hari . 3 4 hari lepas saya ada tanda2 nak period seperti breast rasa bengkak dan sakit pinggang. Bila test upt resultnya negatif . Adakah tu hanya tanda2 nak period je, maaf bertanya saya first time rasa camni

2 Các câu trả lời

simptom period n pregnant lbh kurang je. tggu period lewat seminggu dua lpstu repeat test upt balik.

Cuba tunggu dalam 1week Kalau tak period gak buat test semula tengok result