waswas

Saya ada 11 hari lagi sebelum period. Tapi saya mengalami tanda2 sakit bawah perut, sakit pinggang dan sakit punggung. Saya juga rasa penat yang melampau. Bila cek upt masih negatif. Tanda2 mengandung atau sebab nak period? Biasa period tak pernah alami sakit2 macam ni

9 Các câu trả lời

Saya pun mcm tu cek awal upt negatif , saya period last 27/4 . Saja gatal cek 19/5 1line je . Lepas 5 hari lewat period .saya cek lagi Alhamdulillah 2 line sudah . Awak tggu seminggu lepas period baru cek upt tauuu .insyaAllah

4y trước

Tahniahh , awak semoga awak dan baby sihat

Sy pun sama.. Breast sakit,cramp bawah perut,punggung sakit.. Selalunya period x mcm nie..

Tgu la 2 3 hari nt cek upt lg

Sama ngn sy sis tanda2 nie

Smoga ada good news fr u sis

4y trước

Sy cek 3 hari sblm period. Naik 2 line tp kabur2 je. Lepas 2 hari tu cek semula elok je naik terang 2 line

Semoga ada berita baiklah nnt

4y trước

Oooh.. Congrats.

ne post lama kn 😅

4y trước

Tahniah.. moga d permudahkn yaa

Mengandung tak sis?

4y trước

Alhamdulillah nk bersalin dh

Nnt cek upt

4y trước

Dah nak bersalin dah pun heee