Wean off anak 2 tahun

Hi, nak tanya mommies. Anak saya tak pernah tidur sendiri tanpa df, malam2 pon selalu bangun df. Dah cuba macam2 cara tapi dia tetap mengamuk tengah malam nak df. Macam mana ya nak tidurkan dia tanpa df, anak saya tak minum susu botol puting.

14 Các câu trả lời

say wean off anak sya mse dia 1tahun 9bulan sbb dpt thu sya preggy, sya trus letak asam jawa trus dia taknak. 2 3 kali dia nak susu tpi bile rasa asam jawa tu terus taknak

anak saya dlu umur 2tahun 1bulan dia wean off sendiri tanpa dipaksa

Minta husband tidokan anak.

kene cakap elok2