Bila boleh rasa baby bergerak?

nak tanya, minggu keberapa baru dpt rasa gerak2 dkt perut ya? skrg saya 14w tp masi tak rasa lg. nurse pula asyik tanya je kalau dah dpt rasa bby gerak2.

7 Các câu trả lời

Saya masa 14W dah start rasa macam denyut kat area depan perut. Bila inform nurse dia kata tu baby dah start kick. Bila sekarang nak masuk 17W makin active dia time malam malam. Semoga anak kita semuanya sihat sentiasa. Aamiin Ya Allah

Saya dah 15 weeks pun tak rasa. Padahal saya kurus perut nipis haha. Tp mak saya ckp kalau ada rasa mcm denyut2 dekat perut tu dah rasa lahtu. Saya rasa denyut2 geli 😂 tapi tak kerap sgt. Mungkin 20 weeks baru rasa kot

Sy 16 weeks baby start kick dah. aktif banget. Atas perut kut sbb sy kurus perut nipis memg rasa sgt baby kicking. ade org 20weeks ke atas bru rasa. Atas badan masing2.

sy 16w yg ni anak msuk dua daa rasa gerakan halus 😊 .. ramai kata anak first lambat sikit ..

kalau saya, 14w pun belum rasa lagi. tapi dah masuk 16w macamtu dah start rasa sikit sikit dah

14 weeks kecik lagi wak 😭 tunggu 20 weeks bru rasa gerak ii tu

2y trước

ohh yeke. hehe terima kasih infonya

16week keatas boleh suda rsa gerakan haluss🥰