Selalu penat

Nak tanya, memang kalau pregnant cepat penat & mengah ke? Baru 6 weeks. Pinggang pun selalu lenguh huhu #pleasehelp #firstbaby

10 Các câu trả lời

biasa sis. badan tengah kerja keras nak hasilkan baby dalam badan, banyak energy guna kat situ. sebab tu kita cepat penat. mengah tu most probably sebab perut jadi kembung, dia sempitkan ruang dada kita jadi paru2 susah nak kembang. selalunya masuk 2nd trimester nanti semua tu elok semula

sama mcm saya nk msok 7w rasa mengah, x larat tiba² huhu pstu klau pingang tu since 4w saya dah rasa lenguh sengal2 gitu ha... harap2 cepatlah berlalu 🤲💪

Saya pun week6 nak masuk week7 memang penat. Cepat mengantuk,takde mood, semuanya tak larat 😅

haah normal je.. saya pun 6weeks skrg ank kedua.. letih dia lain mcm skit awal trimester ni..

1y trước

aah saya pun 6weeks, rasa mcm tak puas nafas gitu, mengah la tu kan..

Sy berpengalaman gitu juga. Normal je. Dah masuk trimister 2 dan 3, makin Bertenaga

Same sis, saye pn lebih kurang sis. Rase ngantuk dan nak baring je all the time

Sama sis. Last week boleh berlari naik tangga. Lepas je tahu, rasa x larat je..

Okay, jadi normal je ya. Thank you semua yang reply 🥰

normal sis...Asyik nak tido

Ye sama sis..