Assalamualaikum ibu ibu

Nak tanya mcm mna yea kalau kita tak nak anak lagi kata org boleh je sruh ikat. Ikat mcm mna tu ya??#bantusharing #BantuJawabdongbundacantik

3 Các câu trả lời

maybe ikat peranakan macam BTL. Bilateral tubal ligation. di mana fallopian tube di potong dan di ikat supaya sperma tak bertemu ovum. boleh baca lebih lanjut di sini. https://www.google.com/amp/s/siraplimau.com/kesan-risiko-ikat-peranakan-bolehkah-hamil/amp/

Ikat guna IUCD ibu. Boleh set appointment kt KK. Dan juga perancang lain.

bgtau doctor.. nk ikat