HB rendah

Nak tanya mcm mane nak naikkan HB ? Skrng nie memang tgh alahan teruk, makan nasi terus muntah. Takblh masuk makanan. Risau kena amenia

2 Các câu trả lời

saya kurg alahan ni pun hb rendah ..slalu nya kne bnyak mkn buah especially buah jambu..saya cicah dgn serbuk asam boi tu bgi sdp lagi 😬

Stop minum caffein cth kopi teh, minuman bergas. Kadang tu boleh halang zat besi diserap dalam bdn. Makan sayur hijau banyak dan buah2an