Nak tanya mcm mane nk naikkan hb ye 🥹😢semua da buat,skrg kena 2 mgu sekali gy klinik..

9 Các câu trả lời

ubat klinik on time tapi tiap malam je la Klau nk makan pagi tak bleh sbb cepat lapa .. ubat klinik jambu batu delima pun dah sayur2 yg klinik saran lauk2 yg klinik saran kira total ikut nasihat klinik la dgn jumpa pakar pemakanan pun dah tolak semua air teh kopi Milo Nescafe dan yang tidak boleh di ambil semua tu .. dah bnyk mnum air masak susu klinik sruh minum yg low fat Sye mnum .. kiranya yg boleh di makan dan amalkan Sye buat dan yg tak boleh amalkan Sye tolak .. tpi tu la , 🥹semoga baby sihat2 sahaja hingga melahirkan Aminn . kot ada cara lain? masa anak first tak mcm ni nk masuk second ni tak lepas2 lagi bacaan hb ..

sy mkn pati delima tp x tiap2 hari pun🤣dekat2 nk jumpa misi bru sy mnm hahaha ubat doc pun sy x mkn ntah knp rasa mls sgt.. alhamdulillah hb ok je 12..Time ank sulung dgn nom 2 kemain sy jga mkn ubat try mcm2 hbs low jgk last2 skrg nom 3 sy mkn pati delima je

4mo trước

mngu depan

Boleh cuba makan jambu batu, daging, sayur bayam. Lg 1 kalau sis ada minum susu gapkan dalam 2-3 jam sebelum makan ubat. Cuba makan ubat klinik dgn air sunquick tanpa gula. dan cut semua minuma kafine mcm kopi,teh dan milo.

Makan la ubat klinik as diarahkan, minum pati delima, banyakkan makan buah jambu batu. Tu saya buat la. Saya dari 12 turun sampai 11.3. Semalam checkup alhamdulillah naik jadi 11.9 balik.

Dulu hb saya rendah juga.. saya amalkan minum calla milk alhamdulillah hb saya Okay kencing saya pun dh Okay skrng ni.. hb saya dari 8.5 naik 11.5..

sehari sebelum check up, saya makan kerang rebus. esoknya masa check hb naik jadik 15 berbanding 12 masa bulan lepas. Selain tu saya minum susu HL

Zinciofer jangan tinggal, lepastu try minum calla milk. Saya buat dua ni je alhamdulillah hb okay je nak masuk 7month dah

1 day before nak g checkup mkn jambu batu kosong ja tnpa asam atau garam inshallah esk tu hb akn ok

Apa yg semua puan buat?