1st Pregnant bulan puasa

Hi, nak tanya.. Masa trimester pertama ni betul ka jangan puasa dulu? Tapi takkan tak puasa sebulan terus?

17 Các câu trả lời

saya first trmstr ni tak puase langsung .. sb fikir baby dlm kndungan .. cume nnt byr fidyah .. sb 1trmst ni baby tngh nak membesr ..

saya second semester,masa puasa pertama tu try jugak nak puasa...pkul 12,saya dah terketar2.sikit lagi nak pengsan masa kerja...lapar dia lain mcm.

hari tu jmpa doktor..doktor x saran utk puasa sbb 1st trimester...tpi kalau larat puasa..baby dkt dlm nk bnyk nutrisi skrg tgh mmbesar

Wajib puasa. Tak larat, buka. Nti ganti + byr fidyah

3y trước

Wajib bayar fidyah kalau risau psl diri sendiri & kandungan. Ganti puasa shj tak wajib fidyah kalau risau psl diri sendiri je. Buka laman web mufti wilayah k sis

Nak tanya kalau puasa .. kita ok je baby ada effect apa apaa kee ???

Kita ok. Baby yg perlu nutrisi.

Bergntung atas mommies.. Jika larat boleh berpuasa