mandian

Nak tanya mandian new born apa yang bagus , kita selalu guna mandian yg jual kt supermarket je ...

9 Các câu trả lời

Saya Guna produk Dari Amway since anak first day lahir sampai sekarang umur 2 ..produk ni ok x pedih kan mata,tak berbahang kimi...shampoo rambut tu buat rambut dia halus dan lebah (wlpn anak aku ni lahir botak,rambut nipis je ikut momynya) skrng syukur lebat

Sya xguna ape2.. air biasa/suam je.. masuk 4 bulan baru saya pkaikan anak sy sabun dan shampoo.. alhamdulillah, ank xpernah ade masalah kulit..

sy belikan pureen, fiffy n anakku

Pureen, fiffy, anaku, cetaphil,

Sebamed,anakku,fiffy,pureen

sy guna nivea bby

Cetaphil baby

Baby Johnson

Cetaphil