suhu bayi naik

nak tanya mama2 yg bpnglaman.. ok ka kalau suhu bayi 37.5%.. mcm mna nak turunkan suhu?

4 Các câu trả lời

Sy mmg standby botol spray je..asal panas sikit, spray kepala dia dan lap badan dia..klau tak jugak, baru bg PCM

amek kain basah . lap² kn n tekap pd dahi baby . kerapkn buat mcm tu . baju dia basah kene air pun takpe .

paras berjaga2....mandikn ank dgn daun bunga raya...ramas2 bg keluar lendir dahulu

Tak ok. Normal suhu baby below 37°. Kerap lap badan baby ye sis.