Make up and lipstick

Hi all, nak tanya make up and lipstick boleh pakai ke time pregnant dalam tiga bulan pertama? Ada orang cakap chemical make up boleh beri kesan pasa baby..betul ke?

2 Các câu trả lời

I pakai product mary kay je yg botanical the whole pregnant utk cleanser and makeupnpun i okai mary kay coz trusted product. Yg lain i x berani la nak pkai

5y trước

I see..terima kasih..nanti boleh usha2 barang yang botanical..lagi baik kann

Bahan kimia yg kuat dan berbahaya memang perlu elakkan. Makeup biasa rasanya okay je, tapi kalau nak elak pun lebih bagus.

5y trước

Thank you momies..sebab some of those product ada paraben and all..so nk try elak la takut effect kat baby