Malas Make Up

Sape yang xde mood nak make up bila time pregnant? Kite geng?? Tp at least cuba jugak pkai lipstick, xnak nampak pucat?

41 Các câu trả lời

Saya.. Malas sesangat² nak makeup.. Padahal sblm ni pantang nampak brg makeup semua nak try beli.. Bedak pon kdg malas nak pakai.. Tp bila pregnant ni muka kusam n ramai ckp muka letih jadi kalau keluar rumah tu pakai la jugak bedak nk cover sume tu.. Dress up pon asal boleh je.. Ntahlaa.. Simptom pembawakan budak agaknya..

Saya lagi teruk sis..cuma pakai lip balm jer pergi mana2 itupon disebabkan bibir selalu kering tpksa la pakai. Haha syukur selama prgnant ni ada effect pregnancy glowing kata org. Dulu saya jenis kulit jerawat dan berminyak. Skrg xpayah pakai apa2 muka nmpak pinkish jerr.

Yer mmg malas.. nk pakai pencuci muka pn kekdg ikot mood.. lipstick ke bedak pn ikot mood.. tambahan mse tu alahan teruk mmg tdk la.. now slowly tu pn pkai bedak n lipstick sikit tp org ckp muka berseri🤣🤣🤣

Sama laaa.. sebelum pregnant saya suka jgk make up. Lps pregnant ni malas nak touch up muka sangat. Lipstick mmg kena pakai la utk elak pucat. Tu pun ramai kata muka takde seri sgt sbb naik alahan kt muka.

Ye sama, saya pun malas nak makeup. Walaupun saya mak andam, tapi nk makeup diri sendiri pun dah mLas. Kalau rajin pun bedak compact sikit degn lipstik tu je. 😂😂

Mula mula malas nak pakai make up, tp bila keluar tak confidnt sbb masa pregnnt kulit jd kusam. Hm so pakai la sikit sikit asalkan tknampak pucat

Saya suka pulak makeup2 time pregnant ni. Padahal before pregnant tak makeup pon. Lipstik and krim je. Time preggy ni semua nak pakai hahaha

sy sjk pregnant memang xpakai pape sis bedak pon xpakai rasa malas sgt klo cek up bby pon mandi je xtau knp rasa malas sgt nk makeup 😂

Saya, nasib plak time pkp ni mmg kena pki face mask lg bahagia rasa tak payah pakai apa kat muka😂

sy pon time pregnant ni malas nk tepek make up kt muka.kdg pakai lip balm je.kdg xpakai ape2 .huhu