confuse

Hi nak tanya mak2 kat sini, semalam check 2D untuk awal kehamilan.. Kalau ikut kiraan period, last period 7 January.. So bila kira dah 8 mnggu cmtu.. So semalam p check swasta, bila scan doc kata just nampak kantung tak nampak baby lagi, kalau ikut 8mnggu dah nampak.. Doc cakap gambar Nampak mcm 5 mbggu pregnant, so 2 mnggu lagi datang scan semula tgok ada ke tak.. Pdhal sebelum check dah p kencing dulu, sebelum check pun doc dah cakap kalau check tapi perut kosong memang susah nampak.. Seram plak dengar, sebab ada kantung isi takde.. So ada tak mak2 pengalaman cam saya ni? Meh share, saya confuse.. Anak first so takde pengalaman

confuse
15 Các câu trả lời

Masa saya pregnant memula dulu scan 7weeks masih nmpk kantung.. baby blom nmpk.. lps tu scan lg 10weeks tngk da nmpk baby.. InShaAllah nnt sis scan lg nmpk baby tu.. doa yg baik2.. jaga kesihatan n pemakann.. semoga dipermudhkn urusan ibu2 semua

4y trước

Lps ni*