Keputihan

Nak tanya, macamne nak hilangkan keputihan mase pregnant? Esok masuk 5w kandungan sy, ketulan keputihan wrna kuning2 sikit, pastu normal ke sakit belakang belah kanan.. kejap sakit kejap tak..? #firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

better pi klinik minta ubat sis.. sy pun mcm tu trus dpt ubat insert masuk bwh sebiji n 5hari mkn ubat antibiotic..

1y trước

sama la keputihan on off.. lama2 dibiarkan akan jadi gatal tu sis.. bek pi cek minta ubat baru selesa. tp sy ada story selepas seminggu sy rawat keputihan sy cek upt +ve pla pregnant, ttc 10bln 🤭 rezeki selepas rawat keputihan..