Gula Tinggi

Just nak tanya macam. Mana nak turun kan kandungan gula ??sedih tadi lepas check gula hasil nya tinggi.. 6.9...risau sngat... Siapa pernah cm ni... Boleh kongsi cam. Mana nak turun kan kandungan gula tu?

2 Các câu trả lời

Kurgkn quantiti mknn berkarbohidrat yg diambil spt nasi putih, roti dan mee. Slain tu mkn bersama sayuran yg byk.

masa sy mengandung dlu.. sy minum air barli kosong... dan rajin makan timun... selepas mkn berat...