Air gula😵🤮

Assalamualaikum😊.. Nak tanya, ada x kt sini yg ada pengalaman mnum air gula?? bole kongsi tips cara bkesan mnum air gula tanpa rsa nak muntah kan nya blk.. i need advice from doc also klu ada kt sini, urgent. tq😉

2 Các câu trả lời

Jangan set mind yang negative. Fikir positive je puan. Air gula tak lah teruk pun rasanya. Okay je boleh diterima. Jangan terpengaruh dengan kata-kata orang. Alhamdulillah saya berjaya minum tanpa muntah.

Waalaikumusalam..kita minum direct je lepas minum rest kan diri jgn byk fkr n gerak..nanti xde la rSa nak muntah..kalau boleh tgk la phone bnda² yg kita rasa tenang.