Ada tips untuk bersalin cepat tak?

Nak tanya, macam mana nak bagi contraction datang atau nak cepatkan bukaan? Sepatutnya 27/7 ni saya dah bersalin tapi apa² tanda pon takda lagi ni. 2/8 dah kena serah diri. Risaulah baby taknak keluar lagi. Puas dah jalan itik. Ada tips lain tak untuk cepat bersalin?

1 Trả lời

Klu mcm kwn sy dy berjalan kat tmn pergi balik ada la mcm 2 or 3 pusingan 1 stadium. Dy ckp mudah bersalin. Tp sy x try pn.. Sbb cara org lain2 kan